Как правильно продавать рыбу и морепродукты.
Нині риба стала дуже популярним і корисним продуктом.
Риба - це джерело легкозасвоюваного білку, мікроелементів, вітамінів, але найцінніше в рибі - жир, який складається з полиненасыщенных жирних кислот (омега 3 і омега 6) і повністю засвоюється організмом.
Для того, щоб ви були впевнені, що у Вашому магазині риба залишається незмінно свіжіше, необхідно звернути увагу на Холодильну Вітрину Вирджиния Айс.
Вона спеціально розроблена для продажу риби і морепродуктів на льоду.
Лід ефективно охолоджує морепродукти, а також поглинає небажані запахи. Він надає викладення видовищності, що важливо для торгового процесу. Демонстраційні властивості вітрин Вірджинія Айс вкрай важливі, щоб продажі йшли активно.
Можливо кілька варіантів виконання вітрини:
- з неохолоджуваної демонстраційної поверхнею;
- з охолоджуваною демонстраційної поверхнею.
Геометрія вітрини, регульовані нахил і висота, гумотехнічні колеса з гальмами роблять легкі умови експлуатації вітрини.
Якщо Ви маєте намір налагодити прибуткову торгівлю рибою і морепродуктами, Вам допоможуть у цьому вітрини Вірджинія Айс. Будь-які типи спеціалізованого холодильного обладнання для риби і морепродуктів можна замовити у нас за телефоном, вказаним на сайті.