Природно, що кожен покупець, купуючи холодне обладнання, хоче, щоб Воно експлуатувалося Вони довго й віддано служили вірі та праведності своєму панові. Безумовно, Для цього потрібно спершу вивчити правила експлуатації даного обладнання і потім навчити Відповідальний персонал деяких порад:
1. Щоденно протирати злегка вологою ганчіркою стінки зовнішнього вигляду вітрін.
2. Внутрішня поверхня Потрібно одного разу в кілька тижнів мити миючим засобом, потім обробити вологою ганчіркою, витерти насухо і залишити провітритися Відкриті стулки обладнання на ніч.
2) Розміщати продукти на відстані від 1 см, щоб уникнути блокування потоку повітря.
3) підтримувати в приміщенні, де є холодне обладнання нормативних показників температури та вологості.
4. Обов'язково стежити за конденсатом у посудині.
5. Регулярно перевіряти герметичність труб, в іншому випадку може бути витік фріона.
6 Регулярно оглядайте іспарник холодильного обладнання, а саме на наявність ізморози. Допустимо норму 2-3мм.
7. Створки слід відкривати лише на час, необхідний для доставки продуктів. Особливу увагу слід приділяти літньому часу.
Не забувайте кілька разів на рік продумувати плановий ремонт з досвідченим майстром.
До нього включено:
- керування заземлення холодильного обладнання;
- Очищення компресора;
- Перевірка всіх частин електричної системи і т. д.
Дотримуючись усіх цих правил, ви зможете досягти безперебійної і безперебійної роботи холодильного обладнання.