Продавець ПП Алан Груп розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
63 відгуків
+380 (50) 779-20-56
+380 (67) 783-76-76
+380 (96) 744-10-99
вул. Романа Шухевича 9а, 1 поверх, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет - магазин "Алан Груп"

Необхідність електричних плит для підприємств громадського харчування.

Необхідність електричних плит для підприємств громадського харчування.

На сьогоднішній день на підприємствах громадського харчування (кафе, ресторанах, на базах отдыхах, санаторіях, їдалень, бістро і т. д) електричні плити є невід'ємною частиною функціонування підприємств.

Печі забезпечують теплову обробку продуктів харчування різного виду: варять перші і другі страви, смажать, запікають, смажать, роблять заготовки для салатів, закусок і т. д.

Вони забезпечують безперебійну роботу гарячого цеху.

Переваги електричних плит:

- вони виготовляються з нержавіючої сталі, що забезпечує довговічність устаткування;
- набагато экологичнее, ніж газове устаткування;
- розраховані на тривалу і безперебійну роботу;
- легко піддаються чищенню;
- чавунні конфорки витримують важку вагу столового інвентаря;
- не вимагають особливої системи підключення;
- зменшення вірогідності пожежі, оскільки відсутній відкритий вогонь;
- мають "холодні" двері духовки і так далі
Правильна експлуатація електричних плит :
- протирання плити необхідно проводити щодня, заздалегідь відключивши від живлення і охолодивши;

- дозволяється миття плит мильним розчином;

- перед експлуатацією плиту необхідно осушити;

- не можна використовувати при митті плити металеві губки, щітки і т. д.

- не частіше разу на рік проводити технічний огляд печі.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner