Якщо Вам потрібно забезпечити у власний магазине Охорона и якість продуктів харчування, а також збільшити їх продаж-Вам Потрібна у Перша чергу, правильно організувати архівування товара.
Щоб правильно організувати зберігання продуктів потрібно дотримуватися деяких правил:
- Щоденна перевірка товару на строк після закінчення придатності;
- Належна розкладка товару в холодильному обладнанні;
- Перевірка упаковки товару;
- Освітлення магазину;
- вологість повітря в приміщенні;
- Створювати оптимальний температурний режим для різних видів товару;
- Дотримуватися санітарних норм;
- забезпечення і підтримка безперебійної роботи холодильних установок.
Для зберігання, викладки і демонстрації товару в В магазинах використовують таке обладнання:
- Холодні вітрини Різні температурні режими призначені для викладки й зберігання м’яса, риби, заморожених продуктів, сирів, молочних виробів тощо.
- Свіжі шафи, розроблені для демонстрації різних напоїв, молочних товарів, кондитерських виробів і т.д
- Холодні вітрини, горки холодильні. (у магазинах самообслуговування, які використовуються для зберігання різних товарів (вироби, м’ясні вироби, сири, молочак тощо).
- столи холодні, призначені для реалізації і зберігання свіжого м'яса
- вітрини "риба на льоду" і багато іншого.
Бажаємо гарного процвітання у Вашому бізнесі.